Gratis Sinterklaasetiketten

Heeft Sint leuke cadeautjes gekocht? Dan moeten die wel mooi worden ingepakt met deze sinterklaasetiketten! Hier vind je allerlei leuke Sinterklaas labels & etiketten die je gratis kunt printen. Om ze te gebruiken heb je in sommige gevallen Acrobat Reader nodig, maar over het algemeen openen de PDF’s gewoon in je browser. Staat Acrobat niet op je laptop dan kun je het hier gratis downloaden. Veel plezier!

Sinterklaasetiketten rechthoekig

Deze rechthoekige etiketten hebben geen gaatje. Je kunt ze makkelijk uitknippen of snijden met een breekmesje of fotosnijder en opplakken op je sinterklaascadeautjes of surprise. Alleen nog even de naam invullen en klaar! De etiketten met de mijter kun je helemaal naar wens aanpassen.

Gratis Sinterklaasetiketten divers 2 Gratis Sinterklaasetiketten Divers 1 Gratis Sinterklaasetiketten met mijter

Sinterklaaslabels met gaatje

Deze labels kun je uitknippen en met een perforator maak je een gaatje in de hoek. Doe er een mooi touwtje of lint doorheen en knoop het om je pakje of surprise. De dubbelzijdige labels kun je na het knippen aan elkaar plakken, zodat op beide zijden een illustratie staat.

Gratis Sinterklaaslabels divers 2 Gratis Sinterklaaslabels divers 1 Gratis Sinterklaaslabels met mijter Gratis Dubbelzijdige Sinterklaaslabels

Het mooiste Sinterklaascadeautje

Alle Hulpsinten verpakken hun Sinterklaascadeautje als een vrolijk kunstwerkje! Maak je geen surprise, dan begint alles met een kleurrijk Sint inpakpapier dat knalt van vrolijkheid. Leg je presentje in het midden van het papier en pak het voorzichtig in. Met vrolijke lintjes waar je een van deze Sinterklaasetiketten aan kunt binden. Vergeet de naam van de ontvanger niet toe te voegen!
Voeg een snufje magie toe door kleine glittertje, stickers of feestelijke Sintjes met wattenbaarden op de verpakking te plakken. Kortom, maak van het inpakken een feest op zich, tijdens jouw heerlijk avondje!