Maak je Eigen Chocoladeletter

Maak je eigen chocoladeletterBijna net zo leuk als het eten van chocolade is er lekker mee te knoeien. Met deze chocoladeletter mal  van siliconen creëer je je eigen chocoletter. Je kunt de rubber mal eindeloos hergebruiken, dus dit cadeautje koop je voor jaren! Smelt de chocolade, giet het in de bakvorm, zet de siliconen mal in de koelkast en wacht tot het hard wordt. Een kind kan de was doen.

Ook voor in de schoen van kinderen is dit een leuk cadeautje waarmee de kinderen uren zoet zijn. Je kunt de chocoladeletter nog lekkerder en mooier maken door ze zelf te versieren. Gebruik verschillende soorten chocolade en/of versieringen en maak zo je eigen en unieke chocoladeletter.

Cakeletters met of zonder chocola

Niet zo gek op de smaak van chocolade of ben je allergisch voor cacao? De siliconen lettermallen zijn ook te gebruiken om cakes mee te maken, want ze kunnen ook in de oven tot een temperatuur van 250° C. Vul de mal met cakebeslag, maak de mooiste cakeletters en versier ze op z’n sints. Zo krijgt toch iedereen z’n eigen Sint & Pietletter!

 

Mal voor chocoladeletters