Sinterklaascadeaus op Naam

Als pakjesavond is gekomen, dan gaan we dromen. En maken bekwaam, een cadeautje op naam! Niks zo leuk als een voetbal met de naam van de Messi-in-spé, een Woezel & Pip boekje vol avonturen voor die kleine Nina.

En een geborduurde badjas voor Bas. Ook maken we een paar prachtige kerstballen voor Karin met een foto van de hele familie. Uiteraard ook dè verrassing voor iemand die alles al heeft 😉 Zo maak je met sinterklaascadeaus op naam een prachtig presentje waar de Sint trots op zal zijn.

Persoonlijke Sinterklaascadeaus op naam

De Zak van Sint met eigen naamPersoonlijke sinterklaascadeaus op naam zijn geen gewone cadeautjes; ze hebben nét even meer persoonlijke betekenis en emotionele waarde. Stel je voor, een koffiemok met een vrolijke foto van jullie gekste avontuur samen, een boek op naam of een origineel stripboek op naam met je familielid in de hoofdrol.

Ook kun je een persoonlijk cadeau laten borduren! Denk aan een mooie badjas met iemands naam achterop, een tas met naam of toilettasje. En wat dacht je van een geborduurde knuffel voor een kleintje met eigen naam 🙂


Of het nu een gegraveerde naam op een bierglas of wijnglas is, of een kinderboek op naam. Die grote ogen die de blije ontvanger opzet als hij of zij erachter komt dat ze zelf de hoofdpersoon zijn, zijn onvergetelijk. Dus personaliseer nu jouw sinterklaascadeaus voor Jan-Jaap, Quintus, Harry, Benja, Mieke, Harper, Mo en Jeanette!