Brief van de Sint

Brief van de SintWaar alle zoete kinderen op zitten te wachten tijdens het heerlijke avondje is natuurlijk een bezoekje van de echte Sinterklaas! Maar ja, de goede man is die dagen erg druk en soms haalt hij het gewoon niet om op 5 december zijn neus te laten zien.

Wel strooit een van de vele hulppieten natuurlijk een hele zak strooigoed over de vloer en Sint schrijft elke ukkepuk een brief op een mooie wenskaart. En wat voor eentje!

Een Brief van de Sint met een persoonlijk en uniek gedicht, dat is waar je hele blije snoetjes mee kweekt. Met wat gegevens die je zelf op de kaart kunt zetten, als de naam van het vol verwachting naar de bus kijkende kindje, zijn of haar hobby’s en het Sinterklaascadeau. Of de HulpSint maakt een compleet Sinterklaasgedicht dat je zo kunt versturen.

Greetz - Sinterklaaskaart - met naam
Marieke Witke - Sinterklaaskaart - liefs van sint
Greetz - Sinterklaaskaart - met naam - boek
Greetz - Sinterklaaskaart - met naam
Greetz - Sinterklaaskaart - Met naam en gedicht
Greetz - Sinterklaaskaart - Aanpasbare tekst - De Sint heeft gezien...

0 1 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Brief van de Sint op een Kaartje

PostPiet

De ervaren Gedichtenpiet maakt er dan direct een uniek Sinterklaas gedicht van. Niet helemaal tevreden met zijn eerste opzetje? Druk net zolang op de pijltjes tot het gedicht helemaal naar wens is. Daarna schrijft HulpSint speciaal voor jou het gedicht op een mooie Sinterklaaskaart en stopt het daarna in een feestelijke Sinterklaas envelop. Piet doet de Brief van Sint op de bus en PostPiet bezorgt deze feestelijke groet snel. Zo maak je klein én groot (!) blij!