Winnaars Speelgoed van het Jaar 2023

Speelgoed van het Jaar 2023Ben je op zoek naar het beste speelgoed voor een kind in alle leeftijden van 0 tot 12+ jaar? Er is zoveel speelgoed te koop dat je vast door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig zijn net de winnaars van Speelgoed van het Jaar bekendgemaakt en het winnende speelgoed is ook dit jaar weer het allerleukste én allerbeste wat je voor elke leeftijdscategorie kunt vinden.

Speelgoed van het Jaar winnaars

De vakjury van Speelgoed van het Jaar

Van alles moet je je bedenken als je speelgoed gaat kopen: is het geschikt voor de leeftijd? Sluit het aan bij de interesse van de persoon waarvoor het wordt gekocht? Gaat het niet gauw stuk? Is het na een keer spelen nog steeds leuk? Hoe zit het met de prijs/kwaliteitverhouding? Punten waar ook de vakjury goed naar kijkt.

Elk jaar kiest een vakjury in meerdere leeftijdscategorieën 4 à 5 vijf nominaties. De vakjury bestaat uit echte speelgoedmensen: journalisten, speelgoedinkopers en mensen die gewoon heel veel verstand van speelgoed hebben. Zij testen het speelgoed op al die punten. Het genomineerde speelgoed krijgt allemaal het logo: Genomineerd Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2015. Hierna kan iedereen in Nederland stemmen op het speelgoed van zijn of haar keuze.