Brief van de Sint

Brief van de SintWaar alle zoete kinderen op zitten te wachten tijdens het heerlijke avondje is natuurlijk een bezoekje van de echte Sinterklaas! Maar ja, de goede man is die dagen erg druk en soms haalt hij het gewoon niet om op 5 december zijn neus te laten zien. Wel strooit een van de vele hulppieten natuurlijk een hele zak strooigoed over de vloer en Sint schrijft een brief. En wat voor eentje!

Een handgeschreven Brief van de Sint met een persoonlijk en uniek gedicht, dat is waar je hele blije snoetjes mee kweekt. Met wat gegevens die je zelf aan Sint door kunt geven, als de naam van het vol verwachting naar de bus kijkende kindje, zijn of haar hobby’s en het cadeau.

De ervaren Gedichtenpiet maakt er dan direct een uniek Sinterklaas gedicht van. Niet helemaal tevreden met zijn eerste opzetje? Druk net zolang op de pijltjes tot het gedicht helemaal naar wens is. Daarna schrijft Sinterklaas speciaal voor jou het gedicht op mooi perkament papier van A4 formaat en stopt het daarna in een feestelijke, verzegelde Sinterklaas envelop. Zo maak je klein én groot (!) blij!